Persbericht: Nieuwe mobiele taxatietool Autocheck Pro™

Persbericht: Nieuwe mobiele taxatietool Autocheck Pro™

A2SP en App It Up lanceren Autocheck Pro ™ een mobiele taxatiedienst, als app voor iPhone en Android en als mobiele website voor alle andere toestellen. “Tegelijk met het toenemende gebruik van apps, zien wij dat taxatie websites steeds meer vanaf telefoons en tablets worden bezocht. Dit geldt voor zowel de ambulante handelaar als de showroomadviseur.

Recent hebben wij taxatiediensten (initieel gebaseerd op de AutoTelex Pro data) beschikbaar gemaakt op onze portal en op Autocheck.nl en nu is de mobiele variant beschikbaar als app. Op korte termijn bieden wij als enige aanbieder de keuze voor een AutoTelex, X-Ray of Eurotax datafeed. Een unieke propositie; de klant mag kiezen met welke data hij wil werken. Wij zijn de eerste partij die een dergelijke service mobiel aanbiedt op transactionele basis voor de professionele markt tegen de scherpste tarieven van Nederland. Wij bieden importeurs of grote organisaties ook de mogelijkheid de tool als white label variant af te nemen. De tool werkt verrassend eenvoudig en nieuwe functionaliteit zullen wij samen met onze klanten is ras tempo ontwikkelen” aldus Jasper Steffens, Managing Director van A2SP.
“Met de app is autotaxatie -any time, any place- mogelijk. Met het kenteken, de kilometerstand en een paar vragen binnen enkele secondes een betrouwbare taxatie, gewoon naast de auto. De taxatie kan worden opgeslagen, naar de klant worden gemaild en optioneel worden geëxporteerd naar het DMS van het autobedrijf. De tool biedt tevens een alert voor meerdere taxaties van dezelfde auto binnen verschillende vestigingen op holdingniveau.”, aldus Wik Heerma, directeur van App It Up.
Een eerste wapenfeit van de samenwerking tussen App It Up en A2SP was de nieuwste versie van de app ‘Kenteken opzoeken’, verkrijgbaar voor Android en iPhone. Deze app is in relatief korte tijd inmiddels ongeveer 250.000 keer gedownload, ruim 2,5 miljoen keer geraadpleegd en is de snelst groeiende kenteken app op het Android platform.

Klik hier voor de iPhone versie
Klik hier voor de Android versie
Klik hier voor de versie voor overige smartphones


Bron A2SP